У п'ятницю, 5 липня, у Чорному морі поблизу селища Джугба (Туапсинський район Краснодарського краю) перевернулося судно з людьми. Як повідомляють російські ЗМІ, на борту у момент аварії знаходилося 43 людини.

За даними рятувальників, усіх постараждалих успішно доставили на берег. Двох жінок не вдалося реанімувати і вони загинули.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Імовірно, на борту катера перебували 43 людини. 37 людей доставлені на берег. За інформацією очевидців, водними судами решта шість людей були доставлені на берег. Організовано робота з встановленню їх місцезнаходження", — сказав представник МНС.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Відомо, що катер належав приватній особі. Поки що слідчі не встановили точну причину того, що сталося, однак, директор пляжу припускає, що судно перекинулося через перевантаження.

Нагадаємо, озвірілий марокканець "прокатав" харків'янку на капоті і зник.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Києві переповнений автобус з Білорусі влаштував кривавий таран.

Також Знай.uа писав, відома українська співачка розбилася у ДТП.