У суботу, 20 липня помер президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов.

Про це повідомляє директор Центру моніторингу євразійських проблем Аслана Рубаева. За його словами, таку інформацію приховують таємні служби країни.

"Люди, які мені повідомили, вони живуть в Ашхабаді. Вони бізнесмени. Коли Я запитав, точно, вони сказали: є знайомі, які працюють у спецслужбах, вони передають, що це так,що це сталося, коли він вийшов у відпустку", - сказав Рубаев.

Бердимухамедов пішов у відпустку 15 липня. Раніше про його смерть повідомив Telegram-канал El Murid, що спеціалізується на висвітленні подій в арабських країнах.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ряд телеграм-каналів і блогів повідомили про смерть президента Туркменістану Гурбангули Бердимухамедова. Всі повідомлення про це посилаються на інформацію, нібито одержану від джерел в опозиції країни. Також дані коментарі "Говорить Москва" підтвердив директор Центру моніторингу євразійських проблем Аслан Рубаев, який посилався на джерела в цій країні.

Він зазначив, що його співрозмовники - бізнесмени, вони посилаються на якихось знайомих, які працюють у спецслужбах". Згідно з цими повідомленнями, політик нібито помер 20 липня, коли перебував у відпустці.

Причиною смерті Бердимухамедова називають гостру ниркову недостатність.Офіційного підтвердження або спростування цієї інформації немає. Бердимухамедов пішов у відпустку 15 липня.

Нагадаємо, що Гордон розповів, що українцям дав Зеленський:"Вперше після отримання незалежності..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський встановив олігархам нові правила: "Повинні вкладати гроші".

Також Знай.ua писав, помста Зеленського за російські паспорти заставила тремтіти Путіна: "Це наші громадяни".