Підсумки туристичного сезону в включеному Росією Криму 2019 роки не будуть суттєво відрізнятися від підсумків 2018 року.

"Ніяких підстав для зростання або падіння немає. Ситуація там стабілізувалася". Про це розповів екс-міністр курортів і туризму АР Крим Олександр Лієв.

За його словами, в мирний час Крим приймав щорічно близько 1,2-1,3 мільйона росіян. "Це той стелю, який був досягнутий в результаті напруженої роботи в дуже привабливих для росіян умовах", - сказав він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Зараз умови не привабливі", - констатував екс-міністр.

І пояснив: "Зараз Крим дорожче майже в 2 рази, зараз Крим менш безпечний - самі ж російські ЗМІ розповідають про" українських терористів "в Криму. Півострів напханий військовими - це змінює відчуття. І зараз в Криму набагато менше якісних українських продуктів харчування, якими Крим славився. А приїжджати з Сургута і пити порошкове молоко в кримській оздоровниці сенсу великого немає ".

За оцінками Лієва, в 2019 році півострів відвідають близько 1,2 мільйона росіян, 450 тисяч з яких - люди, які скористалися соціальними путівками, або "відправляються бюджетники".

Нагадаємо, в Україні з'явиться жадібний і підлий людина, яка буде пакостити на кожному кроці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, нечуваний скандал в Затоці прогримів на всю Україну.

Також Знай.ua писав про те, що гроші дніпрян за комуналку в кишенях братів Дубинських.