Мама мільярдера, відомого винахідника Ілона Маска засвітилася на щорічній премії The Daily Front Row Fashion Media Awards у речах українських дизайнерів, пише Рoliteka.

71-річна Мей Маск вийшла на публіку в костюмі бренду Valery Kovalska насиченого синього кольору. А свій ансамбль доповнила чорним обручем української марки Ruslan Baginskiy.

Маск охоче позувала перед камерами, демонструючи своє вбрання. Відео з заходу знаменитість розмістила в своєму Instagram, зазначивши українських дизайнерів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше схожий наряд Валерії Ковальської вибирали такі всесвітньо відомі співачки, як Cardi B і Pink. Остання з’явилася в жакеті з плісировкою на недавньому шоу Джиммі Кіммел в Ню-Йорку.

А в списку прихильниць Руслана Багінського – Белла Хадід, Кортні Кардашьян, Кайя Гербер, Софія Річі і багато інших знаменитостей. У капелюшках бренду Ruslan Baginskiy неодноразово з’являлися й українські зірки Катя Осадча, Джамала і Тіна Кароль.

Відзначимо, що Мей Маск не вперше вибирає речі українських дизайнерів. Раніше вона одягала костюм з нової колекції бренду Darja Donezz.