Деякі зіркові пари перетворили своє сімейне життя на короткосюжетний фільм. Дехто - в дуже короткосюжетний. Історія Голлівуду відобразила 15 найкоротших шлюбів зірок.

У західних знаменитостей короткотривалий шлюб - явище досить звичне. Дуже можливо, що причина цього криється у наявності Лас-Вегаса, де, як відомо, процес одруження простий і швидкий. До того ж вся церемонія частенько проходить напідпитку, в атмосфері такого собі "п'яного угару".

Жертва такого шлюбу стала, до прикладу, Брітні Спірс - вона перебувала у статусі замужньої жінки всього 55 годин. Що називається, вчасно протверезів.

Та далеко не всі з рекордсменів швидкоплинного шлюбу в тупали в нього за подібних обставин. Більшість з зірок сподівалося на довге і щасливе сімейне життя.

Та знайшлися причини, які спонукали знаменитостей до швидкого розірвання шлюбу. Можливо, краще і справді розлучитися відразу, ніж все життя мучитися.

Зіркові пари, які протрималися в шлюбі менше за всіх

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Коментуючи своє розлучення з Дженніфер Еспозіто через чотири місяці після весілля, Бредлі Купер говорив в інтерв'ю: Сталося те, що мало статися. Добре, що ми обоє зрозуміли це. Іноді до вас просто приходить розуміння цього і все. Набагато краще, звичайно, коли це розуміння приходить до походу до вівтаря, а не після ...

Шлюб Кім Кардашьян та Кріса Хамфріса тривав лише 72 дні. Кім подала на розлучення, пояснивши своє рішення непримиренними розбіжностями. Однак насправді Кардашьян не змогла пробачити чоловікові зради: новоспечений чоловік розважався з незнайомкою в одному з барів, поки Кім працювала на благо сім'ї в Дубаї.

Кармен Електра і баскетболіст Денніс Родман називали один одного чоловіком і дружиною дев'ять днів. На десятий пара розлучилася, не маючи один до одного жодних претензій. Втім, Електра і Родман з самого початку розуміли, що їхній шлюб не триватиме вічно, тому розписалися в Лас-Вегасі.

Рене Зеллвегер вийшла заміж за Кенні Чесні, щоб відпочити від Голлівуду і спробувати пожити тихим сімейним життям. Однак спроба не вдалася, і вже через чотири місяці актриса пакувала валізи, щоб виїхати назад на Фабрику мрій.

Ніколас Кейдж і Ліза Марія Преслі вирішили одружитися для того, щоб освіжити стосунки. Однак весільна церемонія не змогла утримати цю пару разом, і через три місяці вони розлучилися.

Дрю Беррімор в 19 років допомогла нелегальному емігрантові Джеремі Томасу отримати грін-карту в США. Їх фіктивний шлюб тривав 40 днів. Однак колишній чоловік стверджує, що по-справжньому любив Дрю, просто вона виявилася не готова до сімейного життя.

На рахунку Дрю Беррімор є ще один короткий шлюб. З актором Томом Гріном їх сім'я протрималася всього 163 дня. В якості причини розлучення Том вказав все ті ж нерозв'язні суперечності, які, за чутками, були викликані тим, що у актора був виявлений рак передміхурової залози, і він не захотів обтяжувати життя Дрю своїми проблемами.

Брітні Спірс і її друг дитинства Джейсон Александер одружилися в Лас-Вегасі в 2004 році. Однак уже через 55 годин Брітні Спірс зрозуміла, що зробила помилку, і розлучилася.

32-річна на той момент Дженніфер Лопес, подавши на розлучення з танцюристом Крісом Джадд через 218 днів після весілля, в якості причини вказала «нерозв'язні суперечності». На весіллі між тим погуляли добре - були присутні 170 гостей.

Шлюб Дженніфер Лопес з офіціантом одного з ресторанів в Майамі Оджані Ноа тривав 10 місяців - вони розлучилися в січні 1998 року. І залишалися друзями до 2002 року, поки Джей Ло не звільнила колишнього чоловіка з посади адміністратора одного зі своїх ресторанів. Той образився і пригрозив опублікувати домашнє відео зі співачкою, проте нарвався на позов і судову заборону публікації.

Шер і Грегг Оллмен, учасник групи The Allman Brothers, в шлюбі жили щасливо, але недовго - всього дев'ять днів. Всьому виною алко- і наркозалежності Грегга, який, втім, заради коханої зумів зав'язати і повернути її вже після розлучення. Правда, не назавжди - через два роки вони розлучилися остаточно.

Сім'я зірки фільму «Безтурботний їздець» Денніса Хоппера і співачки з групи The Mamas And The Papas Мішель Вільямс розпалася через вісім днів. Сам Хоппер жартував в одному з інтерв'ю: «Сім днів сімейного життя були відмінними. А ось восьмий не задався ».

Сімейні стосунки світської левиці Нікі Хілтон (сестри Періс Хілтон) і бізнесмена Тодда Майстера тривали всього чотири місяці.

Конрад Хілтон, спадкоємець багатомільйонного стану і дідусь Періс Хілтон, був першим чоловіком у 23-річної на той момент Елізабет Тейлор. Перший шлюб актриси закінчився через 205 днів - як з'ясувалося, Конрад вів розгульний спосіб життя, і одного разу, перебуваючи напідпитку, навіть вдарив вагітну дружину. Дитину врятувати не вдалося.

Джим Керрі і Лорен Холлі, що закохалися один в одного на зйомках фільму «Тупий і ще тупіший», прожили в якості чоловіка і дружини всього 10 місяців, а закінчилася їх ідилія через те, що Лорен втомилася жити в тіні свого більш успішного чоловіка.

Памела Андерсон і Кід Рок ніколи не ставилися до шлюбу серйозно. Вони влаштували розкішну пляжну вечірку, а замість весільного плаття на нареченій був білосніжний купальник. Втім, веселощі закінчилося вже через п'ять місяців.

На рахунку Памели Андерсон є ще більш короткий шлюб - з Ріком Саломоном вона прожила в офіційному статусі дружини всього два місяці. В якості причини розлучення були вказані «нерозв'язні суперечності».