Виступ прем'єр-міністра Данії Метте Фредеріксен на відкритті парламенту стало причиною нападу реготу в залі. На відео видно, як жінка зібрала всі сили в кулак і намагається не сміятись. Але в неї це не вдалось. Вона буквально вибухнула сміхом і "заразила" ним весь зал присутніх.

Промова міністра змусила парламентарів ледь не плакати ледь зі сміху, люди в залі буквально тримались за животи. Про це повідомляє Denmarks Radio.

Фредеріксен зачитувала доповідь про викуп данським урядом циркових тварин. Нещодавно влада придбала у власників чотирьох слонів, але у одного з них був друг - верблюд на прізвисько Алі. Щоб не розлучати тварин, уряд купив і його теж.

Розповідаючи цю історію, Фредеріксен не змогла стримати сміх. За нею почав сміятись весь зал.

Прем'єр також подякувала крайніх правих за те, що вони підтримали рішення про купівлю тварини, "попри те що його звуть Алі".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Заспокоївшись, парламентарі повернулися до обговорення інших тем, але їх настрій вже однозначно був піднесений.

Нагадаємо, табір іде в небо: у Дніпрі пройде грандіозний циганський фестиваль, коли "золотити ручку".

Як повідомляв портал "Знай.uа",що 10 жовтня в Україні стартує щорічний фестиваль "Нове німецьке кіно".

Також "Знай.uа" писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах