Принц Гаррі та Меган Маркл замислюються над тим, щоб зробити Канаду своїм домом і розглядають переїзд до цієї країни в майбутньому.

Про це пише видання Us Weekly, посилаючись на інформацію інсайдера.

"Меган і Гаррі розглядають можливість переїзду до Канади, оскільки це частина Співдружності", - каже джерело.

Переїзд на північноамериканський континент був би чимось на зразок поверненням додому для 38-річної колишньої актриси Меган Маркл, котра роками жила в Торонто під час зйомок фільму ″Костюми″.

Переселення "- це варіант", - каже інсайдер, додаючи, що "Меган і Гаррі розглядають це на майбутнє".

Наразі герцог та герцогиня Сассекська насолоджуються вихованням 5-місячного Арчі в чарівній сільській місцевості, де знаходиться котедж Фрогмора, а не в гамірному Лондоні.

"Котедж набагато приватніший", - повідомило джерело, зазначивши, що Гаррі та Меган "дуже задоволені" тим, як облаштований їхній новий будинок.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Меган особливо насолоджується спокійним життям.

"Їй дуже подобається жити у Віндзорі. Тут набагато легше відвідувати друзів і Меган почувається менш клаустрофобічно, ніж у Кенсінгтонському палаці".

Нагадаємо, син Меган Маркл і принца Гаррі виявився схожим на зіркового родича

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл і принц Гаррі з дитинства привчають сина до добрих вчинків

Також Знай.ua писав, Меган та Гаррі планують другу дитину якомога раніше, зважаючи на вік Макрл.