Актриса і комік трансгендерна жінка Дафн Дорман з США у віці 44 років вчинила самогубство. Вона попросила вибачення і попрощалася з усіма.

Дорман вирішила залишити свою передсмертну записку на огляд усім. Так, вона розмістила останній пост в Facebook.

Жінка розповіла, що багато міркувала про те, як попрощатися з тими, кого вона любить, і зізналася, що їй не вдалося знайти хорошого способу зробити це. Дафн попросила вибачення у тих, хто злиться на неї і висловила надію на те, що ті, кого вона підвела, будуть згадувати про неї в кращому світлі.

Також актриса окремо звернулася до людей, які могли подумати, що недостатньо її підтримували і запевнила їх, що це не так. Вона попросила вибачення за свій вчинок, написала, що любить усіх, і попросила допомогти її доньці Найе зрозуміти, що та не винна в самогубство матері.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Рідні та близькі актриси були приголомшені тим, що трапилося.

"Люба, мила Дафн. Мені б так хотілося, щоб ми всі могли допомогти тобі пройти через темряву. Ми завжди будемо любити тебе, лети високо, милий ангел", — написала сестра Дорман Беки Кюглер в коментарях під постом в Facebook.

Дафн працювала актрисою в театрі і на телебаченні протягом 12 років. За своє життя вона заснувала заповідник для приматів і морських черепах в Екваторіальній Гвінеї. Також останнім часом вона працювала інженером з програмного забезпечення в компанії Vineti, що займається розробкою у сфері генної терапії. Комік працювала волонтером в ЛГБТ-центрі в Сан-Франциско, вона допомагала людям знайти роботу технічній сфері.

"Я зустрів Дорман на знімальному майданчику фільму "Дорога Ебігейл". З нею було весело. Мені складно усвідомити, що її більше немає з нами. Вона була дуже талановитою, доброю людиною. Це величезна втрата для нас усіх", — написала користувачка Twitter з ніком Rose Mendonca.

Нагадаємо, в Києві самогубець-невдаха стрибнула під колеса маршрутки.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві банда кавказців розправилася з чоловіком.

Також Знай. ua писав, що на Франківщині вчинила самогубство 11-річна дівчинка.