Стало відомо, що в США транспортний працівник врятував людину з колій всього за кілька секунд до зіткнення з поїздом метрополітену. Про це повідомляє Telegram - канал Mash.

Скріншот, Mash

Так, даний інцидент стався в Окленді, штат Каліфорнія. У мережі оприлюднили відповідний ролик з камер відеоспостереження місцевого метрополітену. На відео видно, як зазевавшийся громадянин спотикається і падає на рейки. У цей момент поїзд вже виїхав з тунелю і прямував уздовж платформи. Потім з натовпу вискочив чоловік, який витягнув його і врятував від смерті.

Нагадаємо, що кияни виявилися заручниками двох станцій метрополітену. За попередніми даними, надійшов дзвінок про замінування. Як наголошується, в даний час станції метро "Театральна" та "Хрещатик" не працюють.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві закрили центральні станції метрополітену, а саме "Майдан Незалежності", "Палац Спорту" та відповідні пересадки.

Також портал Знай.ua писав, що гучне введення єдиного електронного квитка, який мер Києва Віталій Кличко почав обіцяти ще кілька років тому, нарешті повинно було відбутися вже 1 листопада 2019 року.