Стало відомо, що у п'ятницю, 8 листопада, в Тюмені помер від менінгококового менінгіту 18-річний курсант Михайло Баранов. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Помер 18-річний курсант тюменського військового училища

Так, після пробіжки в місцевому військовому училищі хлопцеві стало погано. Він покрився висипом, з'явилася блювота і піднялася температура. Однак керівництво нічого не зробило для того, щоб допомогти Баранову.

Молодий курсант вирішив звернутися за допомогою в санчастину. Як повідомляють його однокурсники, Баранову лише дали таблетку і відправили прибирати сніг. До ранку йому стало ще гірше, і лише тоді хлопця госпіталізували.

"Міша сходив в санчастину, йому дали таблетку і відпустили. Пізніше йому стало ще гірше, він лежав і не міг зв'язати двох слів. У нього вся спина зелена", - говориться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Помер 18-річний курсант тюменського військового училища

У результаті 18-річний курсант помер у реанімації.

Нагадаємо, що на Львівщині 32-річна породілля померла в лікарні, так і не дочекавшись медичної допомоги.

Як повідомляв портал Знай.ua, у понеділок, 11 листопада, стало відомо про смерть ветерана АТО Романа Савкова з Вінницької області. Причиною трагедії стали наслідки полону у терористів "ДНР".

Також портал Знай.ua писав, що помер легендарний футболіст збірної СРСР, захисник "Спартака" Анатолій Крутіков.