Хоч "Чорна п’ятниця" вже позаду, мільйони адресатів досі очікують свої замовлені за шаленими знижками покупки. Так, в Росії показали, як в аеропорту Шереметьєво розвантажують посилки, аж друзки розлітаються. Відео про це оприлюднили у російськом телеграм-каналі LIFE SHOT.

"Коли замовив порцеляновий сервіз на чорну п'ятницю, але посилки розвантажували в Шереметьєво...", - йдеться у повідомленні.

Інцидент в Шереметьєво, Московське міжрегіональне управління на транспорті СК РФ
Інцидент в Шереметьєво, Московське міжрегіональне управління на транспорті СК РФ

Як видно на відео, у Шереметьєво так розвантажували літак, що аж друзки розлітались, а частина речей просто не потрапляло у місце, куди цілився несамовитий вантажник. Багато валіз так і залишились лежати на асфальті поруч із трапом літака.

Тепер і не дивно, чому багато хто із бажаючих отримати дешеві товари, отримають купу брухту просто через нехлюйське ставлення працівників аеропорту.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше експерти розказали, як зробити шопінг у Чорну п'ятницю максимально зручним та корисним.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти розповіли про основні прийоми і тренди у Чорну п'ятницю.

Також Знай.ua писав, про найкращі акції в магазинах столиці у Чорну п'ятнию.