Стало відомо, що в неділю, 29 грудня, у Владивостоці (Росія) стався жахливий інцидент. Під час вистави "Ялинка в цирку" акробатка зірвалася і впала з великої висоти. Про це повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

Так, під час виконання складного трюку під куполом цирку артистка не втрималася і впала головою вниз з висоти близько 10 метрів. Її партнер відразу ж підбіг до дівчини. Потім у залі різко вимкнули світло, а акробатку забрали з арени на ношах.

За словами джерел в екстрених службах, у артистки перелом основи черепа.

На даний момент гімнастка перебувати в лікарні, а медики ніяких прогнозів поки не дають.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на Троєщині стався трагічний випадок - 20-річний хлопець впав з балкона 15 поверху.

Як повідомляв портал Знай.ua, в одному з торгових центрів столиці сталася трагедія: дитина впала з висоти другого поверху. НП сталася на вул. Маршала Малиновського, 12, в торговому центрі "Метрополіс".

Також портал Знай.ua писав, що дочка посла Ірану в Російській Федерації Мехді Санаї — Арефех Санаї — загинула після падіння з висоти в центрі російської столиці Москви.