Дмитро Медведєв після послання президента Володимира Путіна Федеральним зборам заявив, що уряд у повному складі йде у відставку

Російський президент Володимир Путін у середу, 15 січня, почав своє звернення до Федеральних зборів, виступивши на спільному засіданні обох палат парламенту.

Збори "слуг Кремля" пройшло в Центральному виставковому залі "Манеж", куди було запрошено близько 1,3 тисячі осіб. У їх числі члени Ради Федерації і депутати Держдуми, губернаторський корпус і члени уряду, громадські діячі, керівники найбільших ЗМІ Російської Федерації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, щорічні Федеральні збори в Росії, пряма трансляція виправдань Путіна: відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", промова Путіна зірвала рожеві окуляри у росіян: "Значить душитимуть"

Також "Знай.ua" писав, що соратник Зеленського відправив главу "Укрзалізниці" Кравцова у відставку: "Чіпляється за крісло в палаючих електричках"