Юна китаянка через рідкісне захворювання здавалася оточуючим літньою жінкою. Але лікарі змогли змінити життя бідолашної, подарувавши їй нову зовнішність. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Сяо Фен, фото Daily Mail

Сяо Фен, фото Daily Mail

Дівчина страждає рідкісним генетичним відхиленням. Сяо Фен з китайської провінції Ляонін пережила ряд медичних процедур і обзавелася новою зовнішністю.

Сяо Фен, фото Daily Mail

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

15-річна китаянка через зморшкувату шкіру і обвислі щоки здавалася оточуючим літньою жінкою. Дівчину постійно цькували жорстокі однокласники. Щоб повністю змінити своє життя, Сяо Фен звернулася за допомогою до філантропа Го Минъи. Лікаря зворушила історія дівчини, і він зайнявся збором коштів на її лікування, яке оцінювалося приблизно в 506 тисяч китайських юанів (1,7 млн грн).

Сяо Фен, фото Daily Mail

Операція пройшла 29 грудня минулого року під керівництвом 10 хірургів, 3 анастезіологів і 5 медсестер і тривала 7,5 години. Фахівці вилучили з обличчя дівчини 7 сантиметрів зайвої шкіри.

Нагадаємо, сталевий прес, пружні сідниці чи пишні губи: що найбільше приваблює чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Астаф'єва видала секрет сідниць мрії, улюблені вправи секс-символу: спекотні фото.

Також "Знай.ua" писав, Пугачова і Ротару просто відпочивають: 63-річна красуня дала фору молодим і струнким, фото.