Пасажирський літак авіакомпанії Ariana Afghan Airlines , який прямував рейсом з Герату до Кабулу, розбився над територіями, які контролює угрупування Талібан, повідомляє Mirror.

Як повідомляється, борт, який мав понад 80 людей на борту, розбився у віддаленому регіоні Дех Як провінції Газні. На місце падіння літака першими прибули члени Талібану, які намагались загасити полум’я.

До місця катастрофи також виїхали рятувальні служби. Доля пасажирів та членів екіпажу залишається невідомою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В авіакомпанії Ariana Afghan Airlines, яка належить державі Афганістан, в даний момент ніяк не прокоментували цю катастрофу.

Нагадуємо, що вчора в катастрофі гелікоптера загинув видатний американський баскетболіст Кобі Брайант.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, шанувальники Кобі Брайанта створили меморіал біля легендарної арени Лос-Анджелес Лейкерс.

Також Знай.ua розповідав про те, що загиблому в авіакатастрофі Кобі Брайанту свій черговий гол присвятив футболіст ПСЖ Неймар.