У Великобританії протягом довгих 16 років жінка Луїз Ворнфорд намагалася завагітніти і народити. Жінка поділилася, що її чоловік зробив вазектомію (стерилізація) після народження дитини в попередньому шлюбі, і тому британка перенесла кілька процедур ЕКЗ.

Про цю надихаючу історію стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

Луїз Ворнфорд з чоловіком і сином, фото: Джерело: goodhouse
Луїз Ворнфорд з чоловіком і сином, фото: Джерело: goodhouse

Для цього медики використовували донорські клітини. Незважаючи на численні спроби, штучне запліднення не принесло бажаних результатів. Вагітність закінчувалася викиднем на першому триместрі. Жінка мріяла про те, щоб стати мамою і в кожну процедуру вкладала великі сподівання.

Щоразу вона дуже переймалася через невдачі, сприймаючи це як особисту трагедію. Коли надій майже не залишилося, Луїз познайомилася з доктором Хасаном Шехатом. Він переконав її ще раз спробувати ЕКЗ.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Це здається неймовірним, але процедура пройшла успішно. Жінка здорову дитину виносила і народила за допомогою кесаревого розтину. І дитина, і мама відчували себе чудово. Виявилося, що в організмі жінки були присутні клітини, які розпізнавали зародків як загрозу й усували їх. Тепер Луїз нарешті виконала свою мрію і стала мамою.

Нагадаємо, Блейк Лайвлі вперше з'явилася на публіці після народження третьої дитини.

Як повідомляв Знай.uа батьки - Боги для дитини: експерти склали ключові правила з виховання маленького чада.

Знай.uа писав, красуня-дружина Комарова розповіла, як їздила до нього в Китай на зйомки: "Йшли за мною з телефоном".