На порнографічних сайтах популярності набувають тематичні відео, які стали реакцією на світову епідемією коронавірусу COVID-19 і відповідні пошукові запити користувачів мережі Інтернет.

Про це повідомляє Motherboard, тематичний технологічний підрозділ видання Vice.

Коронавірусне відео для дорослих, скріншот з відео
Коронавірусне відео для дорослих, скріншот з відео

Попереду тренду серед фільмів для дорослих сайт Pornhub, де вже можна знайти вже 269 відео, які містять у своїй назві чи описі відсилку до коронавірусу SARS-CoV-2. Частина цих відео досить слабко співвідноситься з темою епідемії, однак деякі досить яскраво обіграли медійну сенсацію у своєму сюжеті. Значна частка роликів також показує носіння медичних масок чи респіраторів під час статевого акту.

“Я думаю, що до тематичного порно про COVID-19 тягнуться ті ж люди, як ті, які бояться власної тіні, але дивляться фільми жахів. COVID-19 – це щось, що не страх і загадку майже всім у світі прямо зараз", - стверджує представник Pornhub Алекс Хокінс.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Коронавірусне відео для дорослих, скріншот з відео
Коронавірусне відео для дорослих, скріншот з відео

Учасники фільмів для дорослих, які активно залучили тему коронавірусу, зазначають, що розуміють серйозність хвороби і в жодному разі не хочуть задіти почуття тих, хто постраждав від епідемії. Також порноактори кажуть, що сприймають ці відео як шанс донести інформацію про захворювання, у тому числі про методи профілактики.