Світу показали відео з місця попадання бойового снаряда в житловий будинок в Читі. Вертоліт Мі-35 випадково дав залп по будівлі. Про це повідомило джерело, пише телеграм-канал Lshot. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

За даними джерела, мешканці спочатку почули гучні хлопки і зателефонували в МНС. Удар прийшовся в стіну між другим і третім поверхом. Осколки розірвався снаряда попали в балкони і вибили шибки. Незабаром на місце події приїхали слідчі. Зараз військово-слідче управління по читинскому гарнізону проводить перевірку з приводу випадкового обстрілу будівлі.

Обстріл Маріуполя, фото: Андрій Білецький
Обстріл Маріуполя, фото: Андрій Білецький

"Стався одиночний мимовільний постріл за межі безпечної зони аеродрому", — йдеться в повідомленні прес-служби Східного військового округу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Уточнюється, що постріл зробив вертоліт Мі-8 з 23-міліметрової авіаційної гармати.

Зараз за фактом події проводиться перевірка. Командування військової частини обговорює питання компенсації заподіяної шкоди з представниками місцевої влади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше кишки шваркнули по всій вулиці - серед школярів набирає популярність нова гра гірша за "синього кита".

Як повідомляє портал "Знай.uа" Український заробітчанин не витримав польських босів і покінчив самогубством, перші деталі

Також "Знай.uа" писав, що вбив багатодітну матір і наклав на себе руки на очах дитини: ганебний вчинок копів призвів до трагедії