Поліція американського сіті Солт-Лейк-Сіті, штат Юта звернулася до своєї аудиторії з проханням зупинити незаконні дії через епідемію коронавірусу.

Про це був розміщений відповідний допис на офіційній сторінці поліцейського департаменту Солт-Лейк-Сіті в соціальній мережі Twitter.

"Через підтверджений випадок #COVID ー 19 усередині громади, Департамент поліції Солт-Лейк-Сіті просить припинити всі злочинні дії / правопорушення до подальшого повідомлення. Ми цінуємо вашу очікувану співпрацю у припиненні злочину та заздалегідь дякуємо злочинцям",- йде мова у повідомленні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

В штаті Юта вже підтвердили 25 випадків інфікування на коронавірус. В суботу був виявлений перший інфікований, який отримав вірус всередині штату. Всього у США 3083 підтверджених випадки коронавірусної хвороби, 60 осіб загинуло.

Поселення на місці майбутнього Солт-Лейк-Сіті виникло у 1847 році, коли туди прибули перші мормонські переселенці. Мормони і зараз складають до 75% населення міста.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус забрав життя рідної людини Макгрегора, спортсмен в глибокому траурі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві дезінфікують метро і під'їзди будинків.

Також Знай.uа" писав, Роналду "зустрівся" з коронавірусом і почав благати людей про головне - "Втратив близьких".