Хайді Лі Олей, яка працює перукаркою в одному із салонів Атланти, штат Джорджія, робить веселі і фантазійні, тематичні зачіски своєму хлопцю, після чого вони роблять смішні фотографії, щоб обіграти кожен образ.

Про це повідомляє Bored Panda.

Фото Bored Panda
Фото Bored Panda

Коли розпочався карантин через коронавірус, Хайді зрозуміла, що у неї не буде роботи декілька місяців, а тому вони з хлопцем переїхали у невелику хатинку в лісі на околиці штату Джорджія. Там прокрастинуючи і відчуваючи страх перед майбутнім, дівчина вирішила зробити зачіску у стилі президента Вашингтону своєму хлопцю, власника хорошого густого волосся середньої довжини.

Фото Bored Panda
Фото Bored Panda

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Хлопець погодився, зачіска вийшла дуже вдалою і Хайді виклала декілька фотографій у професійну спільноту перукарів у мережі Фейсбук. На превелике здивування, ця фотографія і зачіска дуже сподобалась людям, коментатори дякували Хайді і її хлопцю за натхнення і момент сміху.

Фото Bored Panda
Фото Bored Panda

Після цього пара вирішила продовжити робити веселі зачіски і фотографії. Так, наприклад, було зроблено фірмові гульки принцеси Леї з франшизи “Зоряні війни”. І хоча це не за каноном, проте ця “принцеса” мала власного малюка Йоду - пса пари. Окрім того, пара зробила декілька зачісок під Емі Вайнхаус та поіронізували над традиційними для школярок зачісками на випускний вечір.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві хвора на коронавірус жінка втекла з лікарні, в машину - і по газах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", половина киян ризикує залишитися без роботи через коронавірус, озвучено шокуючий прогноз.

Також "Знай.ua" писав, що молодий киянин зліг із коронавірусом, відео протверезило багатьох, - "не випробовуйте долю".