Російські ЗМІ опублікували відео, на якому зафіксовано звірячі тортури і вбивство сирійця російськими найманцями ПВК "Вагнер".

Історія з жорстокими тортурами і звірячим вбивством в Сирії місцевого жителя, які влаштували російські найманці, продовжує обростати подробицями.

Російська "Новая газета" виклала в мережі два нових відео вбивства сирійця Мохаммеда Тахи Ісмаїла Аль-Абдулли (він же Хаммаді Тах Аль-Бут), яке здійснили в 2017-му році путінські найманці з російської ПВК "Вагнер".

Крім раніше показаних кадрів про те, як полоненого забили кувалдою до смерті, обезголовили, саперною лопаткою відрубали руки, а потім під музику спалили тіло, журналісти опублікували відео, як жертві підривають в паху запал від ручної гранати, стріляють в нього з автомата.

Увага: відео 18+!

"Нова газета" також опублікувала кілька фотографій, на яких видно, що після вбивства жертві відрізали голову і повісили її на паркані газопереробного заводу Аш-Шаєр.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Увага: фото 18+

Всього в екзекуції брало участь, судячи з фото і відео, від п'яти до семи осіб, зазначає російське видання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські бійці жорстоко покарали найманців Путіна за зухвалий вчинок

Як повідомляв портал Знай.ua, Царьов розповів, як терористи "ЛДНР" потрапили в Сирію

Також Знай.ua писав, виродок Путіна засвітився в Криму