Собаки – дуже віддані тварини, і в черговий раз вони довели це під час випадку в Індії. Житель одного з індійських міст під час пробіжки помітив чотирьох собак, які зібралися навколо ковдри. Вони просто сиділи біля неї і дивилися на чоловіка. Цікавість пересилила страх, і житель вирішив підійти ближче. Коли він побачив, що охороняли собаки, він обімлів.

buzzaura.com

У ковдрі лежало немовля. Маленька дівчинка, яку батьки викинули. Чоловік швидко відійшов від шоку і побіг дзвонити в поліцію. Прибулі на місце правоохоронці забрали дитину і доставили його в лікарню. Весь час, поки правоохоронці добиралися до парку, собаки ні на метр не відходили від ковдри. Лікарі в лікарні визначили, що дівчинка повністю здорова.
Ця історія дуже дивна відданістю собак. Вони не стали нападати на дитину, а навпаки, вони його оберігали і зігрівали своїми тілами. Тварини в черговий раз довели, що вони заслуговують набагато кращого ставлення, ніж те, яке вони отримують від людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що змія заповзла у двір і напав на собаку.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що дівчина завела маленького песика, який перетворився на "ведмедя".