Вигадливий хорватський далекобійник зміг влаштувати для родини басейн у досить простий і незвичний спосіб: він наповнив водою трейлер від власної вантажівки. Своїм виробом чоловік залишився задоволений: він допомагає у літню спеку й дозволяє відпочити навіть без поїздки до моря.

Про курйозний випадок розповідає Телевізійна служба новин.

Басейн у вантажівці, скріншот відео
Басейн у вантажівці, скріншот відео

"Про басейн на подвір'ї давно просила дружина, але він вирішив не купувати, а зробити його власноруч. То ж зняв зі своєї вантажівки трейлер, наповнив його водою, підключив насоси і навіть встановив у воді імпровізовану барну стійку. У цьому басейні з задоволенням плескаються і діти, і дорослі. Сам далекобійник каже - з такими розвагами не треба й моря", - розповідають журналісти ТСН.

На відео можна побачити, як діти і дорослі плескаються у воді. Чоловік не просто налив води у трейлер - його герметичність забезпечує водонепроникна тканина. Як він влаштував очистку й фільтрацію води не повідомляється.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вигадливість чоловіка, авжеж, заслуговує на похвалу, однак важко сказати, наскільки доцільним є використання такої кількості води і наскільки безпечним для здоров'я є такий басейн.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Стомлений спекою ведмідь увірвався у дитячий басейн: розслабився і захропів на дві години.

Як повідомляв портал Знай.ua, Де поплавати в басейні у Львові: найкращі місця з приємними цінами.

Також Знай.ua писав, що Безпечніше басейн або озеро: лікар-гінеколог показала, які "сюрпризи" ховаються у воді.