Героїзм не знає віку. Це підтвердила історія в одному з міст Росії, яка могла закінчитися трагічно, однак через мужність, проявленоу маленькою дитиною, вона мала щасливий кінець. При цьому героєм стала звичайна семирічна дівчинка, яка без страху кинулася рятувати маленьку дитину, яка випадково впала в басейн.

Семирічна Даша гралася біля басейну. Поруч з нею була ще одна дитина - хлопчик з самокатом. Невідомо, чому він вирішив покататися на краю басейну. Він поїхав на самокаті, послизнувся і впав просто в воду. Виявилося, що плавати він не вмів.

Маленька Даша без найменшого страху кинулася в воду, рятувати дитину. І їй це вдалося! Дитину витягли на берег, він живий і чудово себе почуває. Даша стала справжньою героїнею інтернету. Соціальні мережі захоплюються героїзмом, виявленим маленькою дитиною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше Українець витягнув коляску з дитиною з-під машини - фатальний момент потрапив на камеру.

Нещодавно Знай.uа розповідав історію ще одного юного героя - український юнак врятував 5 дітей і став самим молодим кавалером ордена "За мужність".

Як повідомляв портал Знай.uа, У Львові прощаються із загиблими на Донбасі героєм - врятував бойових побратимів і підірвався на міні.

Також Знай.uа писав, що "Став мені братом": на Донбасі український воїн героїчно врятував товариша від куль окупантів.