Білоруський держтелеканал СТБ ( Столичне телебачення) - один з трьох національних телеканалів, що веде мовлення на всю територію Білорусі. Зареєстрований у 2000 році, він спочатку випускав тільки Столичні новини. На каналі показали дивну сценку з кульками, що лопаються, які, по всій видимості, повинні були показати позицію протестів.

Читайте Знай в Google News!

"Ваші вуличні витівки здуваються. Маріонеткові лідери прокололися, а спроба захоплення влади лопнула", - емоційно говорить ведучий.

Під час своєї промови ведучий тримав в руках три кульки з кольорами прапора Білорусі, який став символом протесту білого і червоного кольору і на кожну репліку лопав одну кульку або здував його.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше даний канал підписав Україну як "колишня УРСР". Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав чимало здивований і обурений таким підходом український журналіст Юрій Смирнов, приклавши скріншот побаченого. Поведінку колег журналіст охарактеризував як" чортів сором", і припустив, що Лукашенко таким чином відповів на дії України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Білорус зміг обдурити" псів " Лукашенка, на вулиці верещали від його вчинку.

Як повідомляв Знай. ua, канал Лукашенко показав образу "бацьки", України більше немає.

Також Знай. ua писав, що молода білоруска відкрили світу страшну правду про кривавий режим Лукашенка.