У прагненні добитися ідеальної фігури багато жінок наважуються на сумнівні і неперевірені дієти.

Лікарі рекомендують перш, ніж зважитися на дієтичний експеримент, краще спочатку проконсультуватися у фахівців.

Багато дієт часто складені любителями і можуть серйозно нашкодити організму.

Нижче детальніше про ці сумнівні засоби для схуднення:

1. Тайські таблетки для схуднення

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Безумовно одна з найбільш небезпечних дієт. До складу багатьох таких препаратів входять яйця паразитів, які, потрапивши в організм, розвиваються в повноцінних глистів і аскаридов.

2. Биохакинг-дієта

Винахід Кремнієвої долини. Місцеві менеджери вважають, що відмова від їжі на кілька днів допоможе прийти їм форму. Такі дії негативно сказывааются на організмі: порушують обмін речовин, знижують імунітет і змушує організм черпати необхідну енергію з м'язової маси.

3. Гормональна дієта

Вважається, що гормональні таблетки також допомагають скинути зайві кілограми. Однак і тут підступ. У таких ліків широкий клас побічних ефектів, серед яких стимуляція яєчників і можливість виникнення злоякісних пухлин.

4. Препарат DNP

У цьому препараті міститься динітрофенол, який використовують при виготовленні хімічних барвників. Кілограми зникають, прихопивши з собою здоров'я. Ось основні побічні ефекти: підвищення температури, прискорений пульс, порушення в роботі шлунково-кишкового тракту і висип.

5. Лимонна дієта

Постійне вживання лимонної кислоти може призвести до розвитку гастриту та інших проблем з шлунково-кишковим трактом.

Нагадаємо, не так давно фахівці Національного інституту з проблем старіння та Університету Джонса Хопкінса виявили зв'язок між недостатньою кількістю нічного сну і високим ризиком хвороби Альцгеймера.

Виявилося, що у тих людей, хто скаржився на сонливість в денний час ризик накопичення амілоїдних бляшок був майже в три рази вище, ніж у інших учасників.

Як повідомляв портал "Знай.uа", існує декілька простих способів для боротьби з косметичними наслідками целюліту в домашніх умовах.

"Знай.uа" писав, про 7 причин,щоб полюбити риб'ячий жир.