Багато людей, які мають зайву вагу, часто не здогадуються, що насправді заважає скинути ненависні кілограми. Тому дієтологи радять уважно переглянути свої звички, особливо ранкові. Якщо строго дотримувати всього трьох правил, то ви не лише матимете гарну фігуру, а й завжди почуватимете себе на всі сто.

Отже, що ми робимо не правильно:

Зайва вага

Пропускаємо ранкову зарядку

Ранкова зарядка повинна стати ранковим ритуалом, вона дозволить швидше повернути тілу тонус та не дасть вам розслаблятися. А їжа перетравлюватиметься швидше.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Вправи

Зловживаємо перекусами

Бутерброди - один з головних ворогів стрункої фігури.

Ця звичка здатна максимально віддалити від фігури мрії. Особливо тоді, коли є білий свіжий хліб. Замість того, щоб наситити організм цінними речовинами, він отримує порцію порожніх калорій, які відкладаються на стегнах і животі. Краще снідати кашами з фруктами і ягодами.

Сік з пакета

Користі від такого напою не те що немає, а навпаки. Справа у тому, що до пакетованих соків додають цукровий сироп. Сік для сніданку повинен бути свіжовичавлений.

Сік

Дивіться: Ідеальні вправи для жінок після пологів

Нагадаємо, виконуюча обов’язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, чим небезпечні поради в інтернеті.

Як повідомляв Знай.ua, восени настрій падає, продуктивність знижується, хочеться цілими днями лежати під ковдрою і поїдати печиво. Думали, що вся справа у порі року? Ви здивуєтеся, але все набагато складніше.

Також Знай.ua писав, що дієтологи попереджають, сон на порожній шлунок навряд чи буде здоровим і повноцінним. Голод не дозволить мозку розслабитися і відновитися під час сну, а також може призвести до руйнування м'язів, оскільки вони залишаються єдиним можливим джерелом для підживлення організму.