Для нормальної роботи шлунково-кишкового тракту, збереження фігури і гарного самопочуття, вечірній раціон повинен бути легким. Дієтологи назвали список продуктів, які буквально вб'ють красиву фігуру, якщо їсти їх у вечірній час доби. Ці продукти відкладуться на ваших боках і стегнах, якщо їх є багато, часто і перед сном. Повідомляє Clutch.

Дієтологи попереджають, після засипання їжа просто не засвоїться, а буде лежати мертвим вантажем, створюючи загальний дискомфорт і важкість після пробудження. У цьому матеріалі ви знайдете список продуктів, на які потрібно накласти табу у вечірній час.

Солодкі фрукти

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Щоб не провокувати стрибок цукру в крові, утримайтеся від вживання солодких фруктів. Якщо хочеться чогось з одного боку солодкого, а з іншого корисного і щоб не впливало на талію, з'їжте жменю свіжих або заморожених ягід.

Крахмалистый рис

Білий шліфований рис — не для легкої вечері. У продукті швидкі вуглеводи та багато крохмалю. Такий склад тільки розпалює апетит. Цей продукт зі 100% ймовірністю залишить трохи зайвих сантиметрів на стегнах.

Випічка в будь-якому вигляді

У складі таких продуктів немає нічого корисного. Рослинні і тваринні жири, багато цукру. І палітра з хімічних речовин незрозумілого походження, якщо ця випічка куплена в магазині.

Улюблений шоколад

Навіть від гіркого шоколаду у вечірні години доведеться відмовитися. У ньому міститься цукор і кофеїн, вони здатні збурити весь організм і навіть привести до безсоння.

Спокусливий фастфуд

Жирна, солодка і солона їжа швидкого приготування містить в собі дуже багато калорій.

Калорійні горіхи

На ніч не варіант. Вони корисні, але дуже калорійні, їх краще вживати в обід. До того ж, щоб горіхи повноцінно засвоїлися, потрібно їх попередньо замочувати.

Різні соління

Солоні огірки і помідори на ніч провокують виникнення печії та болю в шлунку. Теж саме стосується іншої консервації.

Червоне м'ясо

Ідеальний варіант відмовитися від тваринних продуктів на вечерю взагалі. Коли такий варіант неможливий, виключіть червоне м'ясо і замініть його на птицю або рибу.

Ковбасні вироби

Отрута для організму. Ваш організм навряд чи зможе повноцінно відпочити вночі.

Сильний хрін і гірчиця

Прянощі у другій половині дня провокують виникнення проблем з шлунково-кишковим трактом.

Нагадаємо, названий продукт, який робить дітей розумнішими.

Як повідомляв портал "Знай.uа" ці 5 порад врятують від усіх хвороб.

Також "Знай.uа" писав, дієтологи розповіли всю правду про пластівці і вівсянку.