Британські учені провели дослідження і встановили, що такий популярний делікатес, як устриці та інші молюски можуть бути ефективним в боротьбі з раковими пухлинами.

Про це інформує видання Daily Mail.

Так, дослідження вчених з британського Університету Солфорда в Манчестері показали, що наявні у морепроджуктах особливі сахари можуть бути ефективними при боротьбі з деякими видами раку.

устриці

На основі цих сполук івчені сподівають на розробку революйного препарату, який буде протистояти злоякісним клітинам не гірше за хіміотерапію. Але на відміну від самої агресивної хіміотерапії, побічні ефекти від такого засобу будуть значно меншими.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Сахари молюсків здатні впливати на білки в пухлинах. Фахівці відзначають, що такі ліки в першу чергу допоможуть дітям, оскільки побічний ефект від застосування хіміотерапії на молодому організмі позначається значно сильніше, ніж на дорослих.

морепродукти

Згідно з результатами дослідження, речовини, що містяться в організмі цих морськиї істот, ефективно борються проти лейкемії, а також раку молочної залози, легенів і товстої кишки. Ці речовини здатні уповільнити ріст пухлин.

Дивіться: Що таке середземноморська дієта і чим вона корисна

Нагадаємо, морепродукти, зокрема риба найпозитивніше впливає на нервову систему та роботу мозку у дітей, тому батька рекомендують додати в раціон харчування жирну рибу.

Як раніше повідомляв Знай.ua, вчені встановили, що наявність у раціоні харчування морепродуктів та оливкової олії позитивно впливають на жіночий організм, зокрема попереджають розвитку інсульту та дарують молодість.

Раніше портал Знай.ua писав, що у більшій частині випадків біль в голові не може завдавати серйозного дискомфорту. Вона, найчастіше, стає причиною звичайної застуди або синусової інфекції. Але бувають випадки, коли біль не можна ігнрувати, адже він може вас убити.