Улюблений тренер всіх українських жінок Аніта Луценко рекомендує виконати комплекс з простим інвентарем: всього 4 вправи, які змусять ваші м'язи горіти. Повідомляє Clutch.

Після таких вправ ваше тіло буде підтягнутим і здоровим. Спортсменка пропонує в якості інвентарю використовувати гумки для фітнесу. Вони бувають різного рівня складності і ви можете без труднощів підібрати снаряд по своїм силам.

Присідання з випригуваннями

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Спина пряма, ноги трохи ширше плечей, щоб відчувалося напруження від гумки. Присідай на вдиху, схрестивши руки перед собою. На видиху зроби потужне вистрибування вгору, відштовхнувшись ступнями від підлоги. Намагайтеся стрибнути якомога вище. Після того як стопи торкнулися підлоги, знову йдете в присед. Повторіть 10 разів.

Нахил з ногою в бік

Зігніть ноги в колінах і злегка нахиліться вперед, при цьому спину тримайте рівно, а м'язи преса напружені. По черзі відводь праву-ліву ногу в сторону, а протилежною рукою торкнися підлоги біля стопи. Виконай вправу не менше 20 разів.

Підйом тазу з розведенням колін

Голова притиснута до підлоги. Руки витягніть уздовж тулуба. Ноги зігніть в колінах. Підніміться тазом вгору якомога вище. У верхній точці розведіть коліна в сторони. Сідниці повинні бути постійно в напрузі. Зведіть коліна і опусти таз вниз. Виконайте 20 повторів.

Кроки боком

У положенні полуприсіда переміщайтеся в бік, відчуваючи як гумка тримає стегна в напрузі. Виконайте 10 кроків в один бік і відразу 10 в іншу.

Аніта рекомендує між вправами робити відпочинок не більше 30 секунд. А ось кіл потрібно зробити не менше двох, а там на скільки у вас вистачить витривалості і бажання.

Аніта опублікувала відео, представивши кілька вправ, які допоможуть підкачати м'язи сідниць і ніг. Завдяки цим вправам ваше тіло стане здоровіше і красивіше!

Нагадаємо, Аніта Луценко показала, як отримати стрункі ноги і красиву поставу за 5 хвилин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці 7 важливих звичок допоможуть на шляху до красивого тіла.

Також "Знай.uа" писав, Аніта Луценко розповіла, яким має бути красиве тіло.