Надзвичайна ситуація трапилася в Україні. Через різке похолодання у вересні, раптово збільшилася кількість інфекційних захворювань. Медики стурбовані і називають ситуацію незвичайною, тому що зростання кількості хворих на грип спостерігалося вже на початку осені, а зараз ситуація вже виходить з-під контролю.

З кожним днем хворих на грип стає все більше і більше. Так в одну з клінік Києва з високою температурою, головним болем і слабкістю звернулися три сім'ї. Симптоми у них були ідентичні. Медики підтвердили грип групи B. Через важкий перебіг хвороби трьох дітей госпіталізували. Медики зробили все можливе, щоб їх життя було поза небезпекою.

Всі випадки зараження відбулися в Україні - ніхто з хворих за кордон не виїжджав. Міністерство охорони здоров'я оприлюднило назви штамів грипу, які згідно з прогнозом Всесвітньої організації охорони здоров'я будуть циркулювати в Україні в новому епідсезоні. За прогнозом медиків, епідсезон захворюваності на грип розпочнеться з жовтня 2018 року і триватиме до травня 2019 року.

Україна готова до сезону епідемії, всі вакцини відповідного штамового складу проти грипу вже пройшли перереєстрацію. Тому всі бажаючі захистити себе і свою родину від наближення епідемії можуть придбати цю вакцину.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Знай.ua" раніше повідомлялося: блогеро-міністр Супрун розповіла українцям, що операції не потрібні. У той час, поки в країні спалахують скандали з масовими отруєннями, а простим громадянам не вистачає грошей на придбання лікарських засобів, Уляна Супрун продовжує забивати в українську медицину великий і іржавий цвях.

"Знай.ua" також стало відомо: краще не ризикувати: під час застуди забудьте про цих ласощах. Зміна сезону - це завжди нові зміни. З дерев падає листя, тварини готуються до зими птахи відлітають у теплі краї, а людський організм теж намагається підлаштуватися під погоду, але іноді він просто збивається зі звичного ритму. Саме в цей момент може прийти противна застуда.