Регулярне відвідування спортивного залу має ряд своїх переваг - від підтримки свого тіла у гарній фізичній формі, до стабільного припливу ендорфінів, які покращують настрій, знижують тривожність та допомагають ефективніше боротися зі стресом.

Проте, варто зазначити, що крім вищезазначених приємностей, деякі люди відчувають ще і коргазм (coregasm). Коргазм - незвичайний тип оргазму, який виникає в результаті виконання фізичних вправ чи навантаження.

Вперше це явище було описане американським сексологом та біологом Альфредом Кінсі у 1953 році. Зробив це дослідник у своїй книзі Sexual Behaviour in the Human Femal.

У книзі Кінсі стверджує, що певні чоловіки та жінки можуть отримати сексуальне задоволення піднімаючись по канату, чи виконуючи прості фізичні вправи. Іноді вони це роблять навмисно, адже завдяки цьому отримують більше задоволення.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За словами фахівців, коргазм трапляється тоді, коли кровотік в нижній частині живота, в області тазу і на внутрішній частині стегна стає найбільш сильним. Такий вплив є достатнім для того, аби впливати на статеву систему.

Також науковці говорять, що коргазм може відбуватися, коли м'язи дуже швидко розслабляються після інтенсивного фізичного навантаження.

Експерти погоджуються, що найбільш швидшим та простішим способом досягти коргазм є вправи, під час яких інтенсивно працюють м'язи живота і стегна (особливо внутрішня їх частина).

Проте не кожен зможе відчути таке задоволення, навіть якщо дуже цього захоче. Дослідники говорять, що це залежить від індивідуальних особливостей організму людини.

Нагадаємо, раніше були названі 8 причин, чому потрібно займатися сексом. Серед них - підвищення імунітету, зниження ваги, покращення психологічного стану, покращення сну, продовження молодості та зниження розвитку онкологічних захворювань.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що заняття любов'ю допоможуть збадьоритис та підвищити інтелект.

Також "Знай.uа" писав, про те, що чернівецькі секс-працівниці готові сплачувати податки. Секс-бізнес в Україні є нелегальним.