Блогери LifeStyle 24 вирішили відкрити секрети, як правильно доглядати за обличчям та швидко позбутися вугрів.

За словами експертів, більшість цих засобів можна знайти у себе в будинку, або легко придбати у магазині.

Часник

Швидко позбутися прищів допоможе часник. Часник здавна використовується для лікування різноманітних проблем зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Завдяки тому, що сік цієї рослини має чудовий антисептичний ефект, його застосовують як засіб при боротьбі з висипаннями.

Найпростішим варіантом застосування часнику є нанесення соку рослини на проблемне місце. Процедура не зовсім приємна, адже запах часнику є досить специфічним, проте завдяки цьому прищі зникають уже через кілька годин. Найкраще робити цю процедуру перед сном, так ви не будете відчувати сильного дискомфорту.

Зубна паста

Досить ефективним засобом проти акне є зубна паста. Для ефективного використання, її потрібно нанести на вугор і не змиваючи зачекати кілька годин.

Завдяки своїй структурі та вмісту певних речевин, зубна паста здатна швидко зняти запалення та підсушити проблемну ділянку шкіри. Завдяки цьому прищ зникай, наче його й не було. Рекомендують робити маску із зубної пасти - перед сном, тоді її ефективність значно збільшиться.

Олія чайного дерева

Експерти розкрили ще один дієвий спосіб, як швидко подолати висипи на шкірі. Це можна зробити за допомогою звичайної олія чайного дерева. Олію можна знайти в будь-якій аптеці. Вона теж допомагає швидко позбутися акне, адже підсушує проблемну шкіру. Перевага цього засобу перед часником, полягає у тому, що олія чайного дерева має приємний запах.

Окрім цього, користувачі мережі радять запобігати появі вугрів завдяки правильному використанні якісної косметики та щотижневим нанесенням маски, яка буде живити і захищати шкіру. наприклад, біла та зелена глина чудово очищує шкіру обличчя та підсушує її.

Також, для того аби зменшити ризик появи вугрів, радять правильно харчуватися та вести здоровий спосіб життя.

Нагадаємо, раніше були названі способи, як доглядати за обличчям застосовуючи активоване вугілля.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що у б'юті-салонах пропонують татуаж у вигляді висипки на обличчі.

Також "Знай.uа" писав, про те, як випивка і їжа відображаються на шкірі обличчя.