Гречана монодієта допоможе не тільки схуднути, але і стати здоровішими за 7 днів, але після повинен бути правильний вихід і вона підходить не всім.

Дієтологи повідомляють, так можна прибрати до 15 кг. Також більшість відзначає, що і шкіра стає чистішою і набуває красивий здоровий колір. Передає Clutch.

В ідеалі, гречка завжди повинна бути присутня у вашому раціоні навіть не під час дієти, так як ця крупа багата мікроелементами, вітамінами та мінералами, які є не у всіх крупах або не в достатній кількості.

Якщо правильно дотримуватися дієти то вона не просто позбавить вас ненависних кілограмів, але ще й зробить здоровіше, позбавить від захворювань, що дасть організму омолодитися і вдосконалює зовнішність.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Користь

Завдяки складним повільним вуглеводів ви будете швидко насичуватися і залишатися ситими довгий час, організм буде сповнений енергії.
Так як в гречці є рослинні білки, м'язова маса буде підтримуватися навіть у випадку самого складного раціону.

Обмін речовин в організмі і в клітинах поліпшується за рахунок жирних і амінокислот. Кишечник у результаті очиститься від шлаків і токсинів з допомогою клітковини. Через те, що в ній тільки повільні вуглеводи, вони не відразу переробляють цукор, а значить і не скупчуються потім у вигляді жиру.

Завдяки гречці:

- підвищується імунітет;

- зміцнюються стінки судин;

- поліпшується кровообіг;

- зменшується холестерин;

- правильно працює печінка і шлунок;

- йдуть набряки і печія;

- шкіра стає шовковистою, гладкою і рівною;

Недоліки

Суворе обмеження в харчуванні - гречка і трав'яні або зелені чаї виснажують організм і ті залози, які виробляють ферменти для переробки гречки. Після дієти вона може перестати так добре засвоюватися.

Організм дуже швидко звикає до такого харчування і перестає худнути вже через 14 днів.

Разом з кашами доведеться пити вітамінно-мінеральні комплекси, щоб не отримати гіповітаміноз. Так як в гречці немає всіх потрібних для організму вітамінів.

Крім того до неї є деякі протипоказання. Протипоказання до гречаної дієті зазвичай дають лікарі. На думку лікарів не можна нею користуватися, якщо у вас:

- є цукровий діабет;

- ви у сильній депресії;

- ви вагітні або годуєте дитину;

- були хірургічні операції в очеревині;

- є проблеми з нирками;

- клімакс;

- серцево-судинні або шлунково-кишкові захворювання.

Нагадаємо, названо продукти, які є енергетичними бомбами і допоможуть відновити сили.

Як повідомляв портал "Знай.uа", медики розповіли, чим небезпечні Бади.

Також "Знай.uа" писав, 5 найпоширеніших помилок на тренуванні.