Інколи, навіть найзвичайніші речі можуть завдавати непоправної шкоди нашому здоров'ю. І, повірте, навіть у вашому гардеробі такі знайдуться. Про те, з яким одягом краще бути обережнішим, читайте в матеріалі Clutch.

Взуття на високих шпильках

Постійне носіння взуття на підборах не принесе організму ніякої користі. До того ж, воно може викликати ряд проблем зі здоров'ям, наприклад деформації м'язів, сухожиль і суглобів ніг, що призводить до зміни ходи. Ці зміни можуть призвести до підвищеного ризику виникнення травм.

Вузькі джинси

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Оніміння ніг, варикоз, і набряки — ці проблеми можуть переслідувати людей, що люблять носити джинси-скінні. Все через те, що щільний денім заважає вільному кровообігу і посилює тиск на нервові закінчення ніг.

Стрінги

Стрінги провокують такі проблеми, як натертості в області інтимних місць та грибкові інфекції. Також за допомогою таких трусиків різні бактерії легко переходять з анальної зони у вагінальну.

Балетки

Балетки і все інше взуття на плоскому ходу не дозволяє м'язам ніг нормально функціонувати. Це може призвести до серйозних проблем з колінами та спиною.

Вовняний светр

Якщо у вас суха шкіра можете чекати подразнень і висипань. Щоб запобігти цим наслідкам, можна нанести зволожуючий засіб на шкіру, а краще — під светр надіти бавовняну сорочку.

Нагадаємо, дивно, але наймодніші тренди для жінок сезону 2018 можна знайти в кожному чоловічому гардеробі, досить просто поритися в шафі у бойфренда або сходити в чоловічий магазин.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Кім Кардашьян розповіла, навіщо носить кілька комплектів білизни одночасно.

Також Знай.ua писав, французькі жінки вважають найкрасивішими в світі. Вони відрізняються тим, що завжди одягаються просто і з неймовірним смаком. Ці речі француженки не надінуть навіть під страхом смерті.