Карколомна італійська красуня Валентина Виньялі почала грати в баскетбол у 8 років, а в 16 дебютувала у другій лізі Італії за команду "Сервія". Паралельно Виньялі почала успішну кар'єру в модельному бізнесі. Поєднуючи баскетбол і конкурси краси, дівчина в 2010 році опинилася у фіналі "Міс Італія".

А рівно через рік їй вдалося розпочати успішну кар'єру на телебаченні. Вже в 2015 році талановита італійка обзавелася власною програмою про баскетбол на телеканалі Sportitalia.

Кар'єра телеведучої, конкурси краси і обкладинка журналу Playboy, все це відбувалося паралельно з кар'єрою баскетболістки. За 10 років Виньяли змінила 9 клубів і зараз 27-річна баскетболістка-модель-телеведуча виступає за команду Athena Basket.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але життя красуні не завжди було яскравим і чудовим, дівчині, яка звикла перемагати і наполегливо йти до своєї мети довелося побороти страшну хворобу.

У 2012 році лікар команди "Фортитудо", за яку виступала Виньялі, звернув увагу на дивний клубок, який відчувався в горлі дівчини і порадив їй пройти повну перевірку.

У результаті обстеження показало, що у Валентини рак щитовидної залози або фолікулярна карцинома. Для дівчини це був удар. Однак, вона стійко переживала всі тяготи.

Лікування передбачало операцію, в ході якої італійці повинні були розрізати горло від вуха до вуха. Операція пройшла успішно, Валентина не здалася, продовжила працювати над своїми професіями моделі і спортсменки і через три роки повністю відновилася.

Зараз, в мережі дівчину часто називають найсексуальнішою спортсменкою Італії.

За успіхами Валентини стежить 71 тисяча передплатників в Twitter, 625 тисяч осіб підписані на неї в Facebook і майже 2 млн в Instagram. Вона щаслива, успішна, сексуальна і доводить, що немає нічого неможливого.

Нагадаємо, чим більший мозок, тим вище вірогідність розвитку у нього злоякісної пухлини гліоми.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "Району Беверлі Хіллз" розповіла, як бореться з раком.

Також "Знай.uа" писав, медики виявили три білка, які можуть відігравати важливу роль як у жіночій фертильності, так і в розвитку раку.