Любовна історія матері впливає на кількость партнерів у нащадкiв незалежно від того, чи були діти свідками відносин.

До такого висновку прийшли дослідники з Університету штату Огайо після аналізу даних понад 7000 матерів та їхніх біологічних дітей з двох Національних опитувань молоді з питань дитячого та юнацького виховання, яке тривало близько двадцяти чотирьох років, повідомляє Daily Mail.

І справа швидше за все не в соціальному статусі або в особеностях спільноти, а у навичках спілкування матері, які передаються дітям під час виховання. Саме вони і впливають на те, як потомство взаємодіє в суспільстві, включаючи романтичних партнерів.

Немає ніяких даних про вплив батьків, в основному із-за застарілої думки, що матері є найбільш важливою персоною в сім'ї.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Анкета, яку заповнили учасники дослідження, складалася з питань партнерства, в тому числі про тих, з ким вони жили, ким були знайомі, за кого вийшли заміж і з ким розлучилися.

Дослідження показало, що кількість шлюбів і кількість співмешканців-партнерів з боку матерів було аналогічним і у дітей.

Справа в тому, що наші батьки створюють уявлення про те, як вести себе в суспільстві. Дорослі, які виховують нас, показують, як виявляти прихильність, як сперечатися, як вибачатися, як подавати себе, як взаємодія може змінюватись в залежності від віку, статі, сусідства і знайомств.

Ці риси, в свою чергу, впливають на те, які в нас стосунки, чи ми хочемо відносин або боїмося їх, і як ми інстинктивно поводимося з ким, хто нам дорог.

Дослідники стверджують, що відносини сильно змінилися. В першу чергу, посилаючись на популярну теорію про те, що "наші очікування з приводу партнерів виростають з часом до абсурдно високого стандарту.

Але коли справа доходить до вибору на сьогоднішній день, жити або одружитися, медики вважають, що є деякі основні елементи, які залишаються незмінними, наприклад, як ми критикуємо один одного.

Нагадаємо, занижений сексуальний потяг у жінок після настання менопаузи можна збільшити з допомогою тестостеронового гелю.

Як повідомляв портал "Знай.uа" нідерландські дослідники з Leiden University Medical Centre встановили причину постійних мігрені у чоловіків.

Також "Знай.uа" писав, що медики встановили, що естроген фактично стимулює активність ферменту, який подовжує теломери і таким чином подовжує життя.