Щоб зігрітися в холодну погоду треба випити чай і загорнутися в щось тепле. Таким чином ваше тіло швидко повертається до нормальної температури. Але от біда, ноги все одно залишилися холодними. Чому кінцівки продовжують мерзнути. Коли є проблеми з кровообігом, холодні ноги - звичне явище. Але це не єдина причина такої особливості. Повідомляє Clutch.

Ми розповімо, коли з холодними кінцівками потрібно звернутися до фахівця, а коли немає приводу для занепокоєння.

Гемоглобін знижений

Як тільки рівень гемоглобіну падає, з організму йде тепло. Від таких процесів страждають в першу чергу кінцівки. Щоб дізнатися чи є у вас анемія чи ні, потрібно здати аналізи.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Недолік корисних речовин

Коли організму явно бракує мінералів і вітамінів, він бунтує у вигляді холодних ніг. Тканини не отримують необхідних поживних речовин, а значить кров не може повноцінно здійснювати своє звернення. Не забувайте про те, що суворі дієти не дають можливості тілу отримувати важливу дозу вітамінів і мінералів, не випробовуйте таким чином свій організм на міцність. Особливо в осінньо-зимовий період.

Небезпечні захворювання

Холодні ноги можуть бути одним через симптоми серйозних захворювань: серцево-судинних, проблем з щитовидною залозою і навіть атеросклерозом. Важливо звернути увагу на інші ознаки і для постановки діагнозу звернутися до лікаря.

Залежність від погоди

Той випадок, коли турбуватися про замерзлі нноги немає особливого приводу. Коли на вулиці холодно і кінцівки починають підмерзати. Єдине правильне рішення - утеплятися. Не допускайте, щоб ноги знаходилися в холоді або перемерзали. Теплі шкарпетки і правильне сезонне взуття, ваш найкращий порятунок.

Стресовий стан

Тривале перебування в стані стресу може привести не тільки до психологічних розладів, але і до холодності ніг. Постарайтеся захистити себе від стресу, не тільки щоб зберегти кінцівки теплими, але і щоб уберегти себе від ряду захворювань.

Нагадаємо, холодные руки — звичайна справа в умовах низької температури, однак цілком можливо, що ваш організм натякає на те, що ви страждаєте від хвороби Рейно.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цей популярний продукт може викликати діабет.

Також "Знай.uа" писав, про 5 найбільш поширених осінніх хвороб.