Молоді люди, які постійно користуються Tinder та іншими схожими програмами, можуть спровокувати зростання поширення ВІЛ.

До такого висновку прийшли закордонні експерти з Національної служби охорони здоров'я (NHS) Англії. Зокрема, фахівці стверджують, що додаток впливає на кількість партнерів і випадків небезпечного сексу, повідомляє Daily Mail.

Крім цього, за словами фахівця, популярність порнографії також призводить до збільшення випадків захворювання на СНІД, так як серед чоловіків і жінок зростає популярність заняття анальним сексом.

Зокрема доктор Пітер Грінхаус (Peter Greenhouse) стверджує, що все більше і більше гетеросексуальних пар починають займатися анальним коїтусом. І оскільки пряма кишка "не призначена для цього", то її внутрішні тканини швидше за все будуть пошкоджені, збільшуючи ризик поширення ЗПСШ. Слід зазначити, що ймовірність зараження вірусом імунодефіциту людини при анальному сексі в 10 разів вище, ніж при вагінальному.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Справа в тому, що клітини в анусі більш сприйнятливі до ВІЛ, а рідина в спермі і підкладка з тканини прямої кишки частіше переносять інфекцію, ніж вагінальні виділення.

"Якщо люди не будуть регулярно використовувати презервативи під час заняття анальним сексом, то ймовірність поширення ВІЛ буде тільки збільшуватися", — затверджує доктор Грінхаус.

За словами фахівця, швидкість, з якою люди міняють партнерів, грає важливу роль в передачі ВІЛ, тому що вірус особливо заразливий протягом першого місяця.

Таким чином, постійна зміна сексуальних партнерів за допомогою додатків для знайомств, означає, що люди можуть займатися статевим актом і передавати його іншим партнерами перш, ніж перші симптоми себе проявлять себе.

Нагадаємо, виховання певних особистісних якостей дозволяє збільшити вашу сексуальну привабливість.

Як повідомляв портал "Знай.uа" еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.

Також "Знай.uа" писав, "гормон поцілунків" допоможе підвищити чоловіче лібідо.