Виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун стверджує, що домашні улюбленці здатні лікувати своїх власників. Також вона радить взяти додому безпритульну тварину.

Про це міністр написала на своїй особистій сторінці у Facebook.

“Якщо маєте можливість — давайте прихисток безпритульним тваринам і не губіть своїх улюбленців. Дім потрібен всім. А тварини обов’язково віддячать. По-перше, вони справді корисні для здоров’я. Дослідження вказують, що власники собак мають менший ризик появи серцево-судинних захворювань. Власники котів - також”, - пише Супрун.

Вона також зауважила, що тварин використовують для терапії людей, які пережили сильний стрес. Домашні тваринки принесуть користь і для дітей. Тому, що так дитина зможе з народження звикати до оточуючих бактерій.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Супрун пише, що про звичайні правила гігієни також не варто забувати. Обов’язково завжди потрібно мити руки. Такий допис міністр присвятила Дню домашніх тварин.

Нагадаємо, що у Броварах Київської області у відділенні дитячої лікарні обвалилася цегляна кладка.

Раніше “Знай.ua” писав, що відома українцям своїми неактуальними та недоречними порадами блогероміністр охорони здоров'я Уляна Супрун знову взялася за своє. Тепер вона почала рекламувати мобільний додаток, який є так званим ВІЛ-тестом "100% життя".

Знай.ua” писав, лікарів змусять приховувати діагнози дітей: у Супрун блиснули черговим маразмом.