Фахівці Університету Техасса розробили ефективну схему позбавлення зайвої ваги.

Методика передбачає, що людина худне, нічого не роблячи протягом цілих двох днів. Про це повідомляє видання Molecular Metabolism, передає replyua.net.

Вчені вивчили нейронні мережі мозку, які задіяні під час фізичної активності людини. Потім був поставлений експеримент з лабораторними гризунами, результати якого показали, що ефект після виконання фізичних вправ триває протягом 48 годин.

Так, лише одна година, яку миші проводили на імпровізованій біговій доріжці, покращує метаболізм, зменшує апетит і рівень цукру в крові. В результаті, зробивши годинну пробіжку на біговій доріжці в п'ятницю, людина буде поступово втрачати у вазі протягом наступних вихідних, при цьому, нічим не займаючись.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Для досягнення найкращого результату тренування необхідно повторювати один раз в три дні. Ефект буде досягнуто завдяки специфічній роботи нейронних зв'язків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що подружжя скинуло 88 кг і одружилося вдруге: все заради красивих весільних фото. Вільям і Дженіс Робертсон у шлюбі вже більше десяти років. Важко знайти більш гармонійну пару, але, на жаль, проблеми у подружжя теж одні на двох. З самого знайомства вони обидва страждали зайвою вагою, але справжнім "стусаном" для них стали весільні фото. Після того, як Дженіс і Вільям побачили себе збоку в об'єктиві фотографа, вони вирішили кардинально змінити своє життя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відома телеведуча розкрила чарівний секрет схуднення: жодних дієт і тренувань. Ведуча beauty-рубрики проекту Нового каналу "Ревізор з Тищенком" розповіла, як їй вдалося схуднути без виснажливих дієт і тренувань.

"Знай.ua" писав, що вчені в кроці від створення таблетки, яка дозволить вам їсти, скільки захочеться. Професор Деміен Кітінг (Damien Keating) з Університету Флиндерса вважає, що його наукове відкриття наближає створення ліків, які дозволять насолоджуватися їжею без побоювання заробити калорій.