Девід і Сара Хеллер чекали свого первістка і мріяли лише про одне — щоб він народився здоровим. Але коли пара прийшла на УЗД їм повідомили, що у дитини лицьовій дефект двостороння ущелина піднебіння та верхньої губи.

Факт наявності подібних вад у плода може бути встановлений ще внутрішньоутробно за допомогою УЗД.

А лікування заячої губи проводиться хірургічним методом – через хейлопластику; при поєднаних вадах – ринохейлопластика, ринохейлогнатопластика. Це достатньо складні і дорогі операції.

Батьки поставили перед собою дуже складний вибір: робити аборт, щоб потім народити здорову дитину або народити цю, але робити все можливе, щоб їх син став нормальним. І вони вирішили дати дитині шанс на життя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Хлопчик Броді народився з вказаним дефектом, але більше ніяких відхилень у розвитку не було, у дитини були здорові всі органи. Пара зважилася боротися за долю свого сина.

В першу чергу батьки опублікували фото та історію сина в Instagram. Вони хотіли дізнатися реакцію людей, поради, а також просто показати малюка і переконати всіх, що він нормальний і так само, як і всі інші, заслуговує любові і поваги.

Заяча губа проявляється зовнішньою потворністю, проблемами у харчуванні та становленні мови, проте загальний психосоматичний розвиток дитини від цього зазвичай не страждає.

Люди по-різному відреагували на хлопчика, але більшість були зворушені долею дитини, і бажали сім'ї не здаватися, а боротися за нього. Це допомогло Девіду і Сарі повірити в свої сили і навіть знайти лікаря, здатного зробити операцію.

Згодом хлопчику зробили всі необхідні операції з відновлення обличчя, і через деякий час Броді отримав свій новий образ.

Як розповів батько, поява сина дуже змінила його життя і бачення світу. І тепер він знає, що в світі багато небайдужих людей, свідчення чому — численні повідомлення батька з вдячністю за опубліковану історію сина, адже вона надихнула велику кількість людей змінювати своє життя і протистояти негараздам.

Зазначимо, заяча губа – вроджений дефект, утворений тканинами носової порожнини і верхньої щелепи , які не зрослися у внутрішньоутробному періоді і верхньої щелепи і характеризується ущелиною губи. Поряд із заячою губою у новонароджених з щелепно-лицевими вадами часто зустрічається розщеплення неба – вовча паща.

Нагадаємо, школяр виконав головну мрію одного з допомогою пластикових кришечок. Ця історія зворушила до сліз всю Україну.

Як повідомляв портал "Знай.uа", смілива жінка усиновила малюка, на якому поставили хрест навіть лікарі. Вона вилікувала його і подарувала щасливе життя.

Також "Знай.uа" писав, 28-річна Емі Редхед вирішила відмовитися від хіміотерапії, заявивши, що хоче прожити свої останні дні, як можна здоровіше і красивіше.