Ця історія прогриміла на весь світ. І якщо б не ці двоє небайдужих перехожих все могло скластися інакше. Відомо, що дівчинка на момент інциденту знаходилася вдома одна. Батьків удома не було – батько був на роботі, а мати вийшла в магазин.

Так у місті Махачхала (Росія) дитина забрався на балкон, коли мати ненадовго відлучилася в місцевий супермаркет, кадри порятунку дитини потрапили на запис камери відеоспостереження, встановленої на будинку. Про подію повідомив Telegram-канал Mash.

Граючись на балконі, п'ятирічна дівчинка випала і залишилася висіти, якийсь час, на карнизі п'ятого поверху. В цей час повз проходили двоє чоловіків, почувши крики дівчинки вони подивилися на гору й побачили страшне.

Чоловіки розповідають, що побачили, як висить на карнизі маленька дівчинка. В результаті їм вдалося підхопити її в польоті. Дитина отримала лише кілька забоїв.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Зловити дитину вдалося перехожим Тагіру Магомедову (водій маршрутки) і Айдеміру (диспетчер транспортної компанії). У результаті дитина не отримала жодного перелому.

Вони йшли з обідньої перерви і побачили, як п'ятирічна дівчинка висить на карнизі п'ятого поверху — на руках.

Хоча вони і намагалися зловити дівчинку, дитина все-таки впала на асфальт. Однак завдяки підтримці дівчинка, вага якої 17 кілограмів, неймовірно, не отримала сильних ушкоджень. А ось один з рятувальників вивихнув руку і порвав сухожилля.

Як зазначили в поліції Дагестану, батьки дитини покарані не будуть, в їх діях не виявили нічого кримінального, а водіїв обов'язково нагородять.

Нагадаємо, любляча мати врятувала паралізовану дочку за допомогою музики. Ця історія вселяє надію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Холлі Уорланд з Австралії щодня поповнює свій Instagram-аккаунт новим фото. Дівчині не хочеться популярності, таким чином вона намагається відстояти своє право на евтаназію, продемонструвавши те, як вона повільно вмирає.

Також "Знай.uа" писав, прагнучи позбавити доньку від глузувань однолітків, мати-одиначка зробила неймовірне.