Молодість полягає не в кількості зморшок, а в ставленні до світу та життя. Вчені спробували обчислити вік, у якому жінка перебуває на піку своєї сексуальної привабливості.

Дослідження проводилися під керівництвом глянцевого видання Allure.

Соціологи провели опитування серед жінок і чоловіків різного віку і результати дещо відрізняються. Так, чоловіки переконані, що пік сексуальної привабливості жінок припадає на 29 років, тоді як жінки впевнені, що це вік 31 рік.

Що стосується хвилювання з приводу ознак старіння, що з'являються на тілі, то йому схильні 56% жінок і лише 34% чоловіків.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Один з головних ознак старіння – це помітна сивина, яка, до речі, нещодавно була на піку моди. Однак перша асоціація, яка з'являється у людини, дивлячись на "срібну голову, це – "старий". Тому, якщо ви не хочете, щоб вас передчасно записалися в ряди старичків, краще відмовтеся від цього тренду.

В бажанні якомога довше виглядати молодше на пластичну операцію вирішуються 42% жінок і 18% чоловіків.

Раніше повідомлялося, що фахівці Каліфорнійського університету визначили, що люди, які вживають каву і алкоголь в помірних кількостях, живуть довше за тих, хто вирішив повністю відмовитися від цих напоїв.

Вчені провели дослідження 90+ Study для того, щоб виявити фактори довголіття. У ньому взяли участь понад 1,6 тисячі осіб.

Нагадаємо, дерматологи зупинили старіння шкіри за допомогою жирових клітин. Медики детальніше вивчили особливості роботи клітин, які нам виглядати молодше і охороняє організм від інфекції.

Як повідомляв Знай. ua, вчені визначили три віку, коли людина готова завити. В останні роки попереджають про початок цієї "епідемії самотності".

Знай. ua писав, що астрологи назвали вічно молоді знаки Зодіаку: доведено на прикладі зірок. Ці знаки Зодіаку з роками стають тільки краще.