Помірне вживання вина, незважаючи на велику кількість калорій, позитивно впливає на жіночу фігуру.

Про це розповіли американські вчені, які вивчали вплив алкоголю на жіночий метаболізм протягом 13 років.

Згідно з даними дослідження, в якому бралися до уваги дані 19 220 американок, жінки, які дотримуються помірного вживання вина, набагато повільніше набирають вагу, ніж ті, хто воліє обмежуватися мінеральною водою і навіть чаєм.

На думку вчених, калорії, які містяться у вині, менше впливають на вагу людини, ніж калорії в інших речовинах. Чому відбувається саме так, дослідники поки не можуть пояснити.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Є таке припущення: щоб впоратися зі спиртним, печінка людини, яка регулярно вживає алкоголь, виявляє додаткову активність для обміну речовин, перетворюючи зайву енергію в тепло, а не в жир.

Протягом 13 років учасниці експерименту, 38% з яких не вживали алкогольні напої, розповідали про свої пристрасті в питті і фіксували свою вагу. Виявилося, що жінки, які уникали алкоголь, набрали найбільше кілограмів.

Найбільш незначний вплив на фігуру надавало червоне вино, в той час як пиво і міцні напої додавали максимальну кількість ваги.

Вчені відзначили, що лише помірна кількість алкоголю позитивно впливає на організм. Надмірна тяга до спиртного негативно впливає не тільки на ваш зовнішній вигляд, але і на здоров'я.

Нагадаємо, що Уляна Супрун розповіла, як правильно і без шкоди для організму вживати алкоголь, адже це є досить актуальною темою під час свят. Про це чиновниця написала на своїй сторінці в Facebook.

Супрун зазначає, що багато людей до сих пір вірять в поширений міф — треба випити алкоголь, щоб зігрітися. Насправді відчуття тепла від алкоголю оманливе. Незалежно від того, який саме алкогольний напій ви п'єте.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Уляна Супрун, яка виконує обов'язки міністра охорони здоров'я дала корисні поради, як зібрати особисту аптечку, щоб бути готовим до різних ситуацій, особливо – у період воєнного стану.

Також Знай.uа писав про те, що про те, скільки можна споживати вершкового масла, розповіла чиновник-блогер Уляна Супрун.