Багато хто з нас допускають помилки, здійснюючи ці 5 речей відразу після того, як приємно проведуть час у ліжку. Передає Clutch.

Табу № 1: ретельно вимивати статеві органи

Надто багато - це завжди нездорово. Слизова оболонка статевих органів містить захисний шар, який оберігає нас від різного роду інфекцій. Якщо відразу ж після статевого акта бігти відмиватися три рази з милом, можна порушити баланс мікрофлори і відкрити навстіж двері для різних бактерій.

Досить просто підмитися водою або використовувати спеціальне інтимне мило для жінок з молочною кислотою. Воно м'яко очищає і відновлює баланс мікрофлори.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Табу № 2: приймати гарячу повну ванну

Знову ж таки, занадто інтенсивні банні процедуру можуть порушити мікрофлору статевих органів. До того ж, після інтиму у багатьох людей піднімається тиск, а гаряча ванна зробить ситуацію ще гіршою.

Табу № 3: ігнорування позивів сходити "по-маленькому"

Звичайно, всім хочеться після "цього" подовше повалятися, але з походом в туалет краще не затягувати. "Зайві" рідини в організмі можуть, знову ж таки, порушити мікрофлору наших інтимних частин. Відвідування вбиральні допоможе відновити баланс у цьому місці.

Табу № 4: відразу ж заснути

Особиста гігієна після статевого акту обов'язкова - якщо відразу ж заснути, хвороботворні бактерії почнуть активно розмножуватися.

Табу № 5: сон в мереживній білизні

Зазвичай мереживну білизну не дуже зручна, до того ж, зроблена з синтетичних матеріалів. Всі ці мережива, волани, бантики і поворозочки впиваються в тіло і можуть порушувати кровообіг. До того ж, вони не дають інтимним місцям дихати, тому провокують поширення запалень і болячок.

Нагадаємо, вчені назвали 7 найпривабливіших рис обличчя.

Раніше Знай.ua повідомляв, експерти склали список напоїв, які зроблять вас на декілька років молодшими.

Також Знай.ua писав, як стосунки допомагають залишатися врівноваженими в складних ситуаціях.