Компліменти, сказані під час статевого акту, покращують якість самого сексу.

Згідно з новим дослідженням Journal of Sex & Marital Therapy, чим більше ви хвалите тіло вашого партнера під час статевого акту, тим сильніше пристрасть і ймовірність оргазму.

В рамках наукової роботи сексологи опитали 244 жінок у віці від 18 до 30 років про їх тілесне самовідчуття і сексуальне життя. Кожна з цих жінок знаходилася в серйозних відносинах щонайменше три місяці і вела активне статеве життя протягом останнього місяця.

Спершу учасниць попросили описати ставлення до власного тіла, потім запропонували оцінити, наскільки вірні по відношенню до них наступні твердження: "Я добре ставлюся до власного тіла" і "Я шаную своє тіло". Потім добровольці повинні були заповнити анкету з точки зору свого партнера, оцінивши висловлювання наступним чином: "Моєму партнерові подобається моє тіло".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Потім жінок попросили розповісти, як часто вони відчувають сексуальне бажання, рівень їх збудження, кількість смазки та оргазмів і частоту сексуального задоволення.

Також запитали, чи відчували вони коли-небудь біль під час статевого акту. Потім жінки оцінили свою загальну задоволеність взаємовідносинами, беручи до уваги те, наскільки позитивно і високо вони оцінюють свої почуття.

Дослідження показало, що чим вище партнери оцінюють тіло жінки, тим вище якість сексу. Регулярні компліменти, турбота і прояви симпатії збільшували збудження, кількість мастила і оргазмів

Існує також взаємозв'язок між тим, наскільки високо жінки цінують власне тіло і їх партнер.

Вердикт дослідження: чим більше жінок усвідомлюють, що їх партнерові подобається їх тіло, тим вище якість сексу.

Нагадаємо, регулярне заняття сексом, який закінчується оргазмом, знижує кров'яний тиск настільки ж ефективно, як і деякі ліки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", польські вчені з компанії СoolTec розробили пристрій охолодження яєчок, яке допоможе в лікуванні чоловічого безпліддя.

Також "Знай.uа" писав, еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.