Маленька крихітка на ім'я Шарлотта з Уоррагула (Австралія) довгий час страждала від важкої форми екземи. Її мати Ребекка намагалася їй допомогти, постійно шукала і застосовувала всі можливі варіанти ліків, перепробувала дорогі препарати, щоб якось полегшити страждання дочки, але все було безуспішно. Про це пише Daily Mail.

Екзема у дітей протікає особливо важко. У дітей також можуть відзначатися слабкість, втрата апетиту, дратівливість і примхливість.

Зневірена мати використовувала навіть дорогі стероїдні вершки, призначені для відбілювання ванн, бо дізналася, що деяким допомагав тільки цей засіб.

У жінки навіть розвинувся комплекс, вона боялася вийти з дочкою на вулицю, тому що була впевнена, що інші матері подумають, що вона навмисне запустила дівчинку до такого стану.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Шарлотті тим часом ставало все гірше. Вона так сильно розчісувала рани, що на шиї, обличчі, руках і ногах не встигала засохнути кров.

Одного дня дівчинці стало настільки погано, що її довелося везти у відділення невідкладної допомоги. Однак навіть там дитині не змогли допомогти.

Одного разу мама вирішила зволожити суху шкіру дочки звичайним кремом за 10 доларів від відомої фірми. Спочатку жінка не помітила змін, а потім побачила, що Шарлотта чешеться набагато рідше.

Незабаром, буквально за три дні у дівчинки з'явилася нова, здорова шкіра. Тепер хвороба пройшла і більше не турбує їх. А мати й не здогадувалася, що допомогти може настільки простий засіб.

Таке захворювання, як екзема, може зустрічатися як у дорослих, так і у малюків раннього віку. Дана патологія являє собою запалення поверхневих шарів шкіри, що супроводжується свербежем і великим висипом на тілі.

Нагадаємо, у дитини з'явилася невелика екзема на вусі, тому лікарі прописали мазь на стероїдах. Зараз медики шкодують про своє рішення. Висип повернулася до дитини з подвоєною силою, в результаті чого Колбі переніс справжнє катування. Він відчував жахливу біль і не міг спати.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчинка страждає важкою формою алергії, навіть слабкий запах може викликати анафілактичний шок. Єдиний, хто може їй допомогти – це найкращий друг.

Також "Знай.uа" писав, алергічні опіки перетворили життя дівчини в суцільне пекло. Те, що вона залишилася в живих — справжнє диво. Шрами на тілі француженки тепер все життя будуть нагадувати їй про наявність рідкісного захворювання.