Щоб здобути красиві, підтягнуті ноги, не обов'язково змушувати себе щодня потіти в спортзалі. Ці прості вправи вимагають мінімум часу і навиків, а результат навіть перевищить ваші очікування. Про це повідомляє Clutch.

Цей комплекс коротких вправ колись створила зірковий американський тренер Трейсі Андерсон, і зараз їм охоче користуються по всьому світу. Вона працює з Гвінет Пелтроу, Дженніфер Лопес і Мадонною. Вона – автор іменний методики схуднення, завдяки якій багато її клієнток зуміли скинути 20 і більше кг за рекордні терміни.

За допомогою цих вправ ви пропрацюєте передню, внутрішню і задню частину стегон.

Все, що вам потрібно, це ліжко та три хвилини вільного часу перед сном.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вправи для внутрішньої частини стегон і сідниць:

  • Повторювати вправу 10 разів у положенні правої ноги зверху і 10 разів в положенні лівої ноги зверху. Якщо все зробите правильно — відчуєте тиск ніг.
  • Вихідне положення - лежимо на спині, піднімаємо обидві ноги. Перехрещуємо їх так, щоб права нога опинилася зверху. Обидві ноги повинні залишатися в напрузі і тиснути один на одну. Вивертаємо коліна від себе і робимо пліє, потім повертаємося у вихідне положення.

Вправи для задньої частини стегон:

  • Повторюємо першу частину вправи 10 разів для кожної ноги. Другу 20 разів. Напруження м'язів задньої частини стегон буде свідчити про вірне виконання.
  • Перша частина вправи: вихідне положення лежимо на спині, піднімаємо ноги, носки максимально намагаємося тягнути на себе. Тримаємо коліна разом і по черзі згинаємо ноги. Слідкуйте за тим, щоб шкарпетки весь час були спрямовані "на себе".
  • Друга частина вправи: вихідне положення лежимо на спині, піднімаємо і трохи згинаємо ноги. Виконуємо мах обома ногами, відриваючи сідниці від ліжка і напружуючи верхню частину ніг.

Для передньої частини стегон, колін і преса:

  • Повторюємо вправу 10 разів для кожної ноги. Внутрішнє печіння в ногах буде говорити про правильне виконання.
  • Вихідне положення - лежимо на спині, руки тримаємо вздовж тіла. Обидві ноги піднімаємо під прямим кутом, при цьому максимально випрямляємо коліна і витягуємо шкарпетки. По черзі згинаємо і повертаємо ноги у вихідне положення, не забуваючи тримати коліна разом і зберігати в напрузі передню частину стегон.

Нагадаємо, человек, який береться за схуднення, відразу стикається з безліччю питань. Завдання схуднути — не з легких, але при правильному підході у вас обов'язково все вийде.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ця 47-річна жінка на своєму прикладі довела, що скинути зайве не становить праці, якщо ти дійсно цього хочеш.

Також "Знай.uа" писав, щоденна прогулянка або їзда на велосипеді омолоджують мозок на 10 років.