Вчені британського Інституту дослідження раку створили нові ліки, які здійснять справжню революцію на медичному ринку.

Про це повідомляють ЗМІ.

Вчені відзначають, що новітня терапія працює за принципом "троянського коня", яка передбачає, що ліки ніби "заховані" та невидимі для злоякісних антитіл.

Це дає можливість медикаменту потрапити безпосередньо в пухлину і зруйнувати її зсередини.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відомо, що клінічні випробування проводили на пацієнтах з найпоширенішими та агресивними формами раку, що вже перебувають на пізній стадії хвороби.

Найбільш руйнівний ефект ліки зробило на рак шийки матки і сечового міхура: значні поліпшення були відзначені у чверті пацієнтів, яким лікарі не давали шансів на одужання. За результатами випробування, пухлина або скорочувалася в розмірах, або повністю переставала рости - на терміні від шести до дев'яти з половиною місяців.

У свою чергу ерівник дослідження, професор Інституту дослідження раку Джоан де Боно стверджує, що революційний метод лікування може допомогти і в боротьбі з раком кишечника, підшлункової залози, гортані або головного мозку.

"Принципове нововведення являє сам принцип дії терапії, - пояснив він. - Ліки проникає в ракові клітини, подібно Троянському коню, і вбиває їх зсередини".

Разом з тим варто відзначити, що відвідуючи перукарні, ви не можете бути в впевненими, що завтра не опинитесь на лікарняному ліжку після звичайної стрижки.

Медики пояснили, які небезпечні хвороби ви можете "підхопити", якщо в закладі неналежним чином чистять та стерилізують інструменти.

Фолікуліт

Що це за хвороба? Це запалення волосяних фолікулів. Проявляється свербежем, висипами та гнійними прищами. Заразитися можна через погано оброблені інструменти і на них залишилися бактерії стафілокока. Ці бактерії передаються від клієнта до клієнта, доки користуються брудними інструментами.

Стригучий лишай

Ця хвороба проявляється червоними плямами, лусочками, випаданням волосся. Передається, коли на гребінці залишився грибок від попередніх клієнтів, які мали таку ж проблему. Якщо лишай вчасно не пролікувати, то є всі шанси залишитися з некрасивими рубцями на шкірі та без волосся.

Правець

Це страшна хвороба, якою можна заразитися при використанні інструментів з іржавими елементами. У разі подряпини або невеликого порізу, спори проникнуть в шкіру. Правець смертельно-небезпечна хвороба. Рівень смертності складає 25%. Ліків від цієї недуги не існує.

Нагадаємо, собака-психолог рятує життя на Донеччині.

Як повідомляв "Знай.ua", епідемія кору в Україні набирає обертів.

Також "Знай.ua" писав, що підліток переплутав градусник з тестом на вагітність.

Вчені винайшли препарати, які допомагають імунітету розгледіти рак